Ремек-делата кои ја одбележаа минатава сезона: Голови кои изнудија аплаузи и овации од навивачите

Германската Бундеслига е зад нас кога е во прашање натпреварувачката 2019/2020, но токму од оваа сезона сега се вади најдоброто како едно резиме за тоа што се случуваше во изминативе месеци. Одбрани се најдобрите голови, има многу ремек дела, а вие имате можност да го дадете вашиот глас и да го одберете оној најатрактивниот, најубавиот. Уживајте во овие мајстории!