Ремек-дело во Белград: Андреј Јосифовски го нацрта Ѓоковиќ на цел тениски терен

Во период кога Новак Ѓоковиќ доби безброј критики од различни страни ширум светот за организирањето на „Адрија турот“ кој заврши неславно, познатиот стрит артист и архитект од Белград одлучи да му изрази поддршка така што го направи најголемиот портрет од светскиот рекет број еден и воедно прв на земјена подлога на тениски терен.