Мјаунуел Нојер е најдобриот мачор голман во светот

Крис Диксон објавил видео на Твитер од својот мачор кој го нарекол Мјаунуел Нојер (по голманот на Баерн Минхен – Мануел Нојер), а едно е сигурно – Мјаунуел има неверојатни голмански вештини.