Видео: Новинарка остави без зборови адвокат на функционер вмешан во афера во БиХ

Новинарката на телевизијата Н1 Емела Бурџовиќ го остави без зборови адвокатот на Фахрудин Солак, кој е главен актер во голема афера што деновиве ја тресе Босна и Херцеговина.