Филипче во „Еден на Еден“: „Не сум пиел многу алкохол, а до 4-5 часот попладне пијам по 6-7 еспреса...“

Во вчерашната емисија „Еден на еден“, на големо задоволство на сите, гостин беше министерот за здравство д-р Венко Филипче. Министерот покрај актуелната тема за коронавирусот и справувањето на нашата земја со истиот, дава одговори и на прашања кои што не се поврзани со тоа. Погледнете ја целата емисија!