Американскиот крал на недвижности поседува три уникатни "Bugatti" автомобили

Хиперспортските автомобили “Bugatti Veyron” и “Bugatti Chiron” се исклучително ексклузивни – вкупниот број на произведени примероци не надминува 1000. Затоа дури и помеѓу моќните луѓе ширум светот се ретки оние кои можат да се пофалат со еден ваков модел во својата гаража. Но, Мени Кошбин спаѓа во оние уште поретките – сопственици на повеќе од еден “Bugatti” автомобил. Кошбин поседува дури три – и сите три се уникатни.