Новото "Porsche 911 Targa" доаѓа на 18-ти мај

Од "Porsche" објавиле "тизер" со кој ја најавуваат новата генерација на овој специфичен кабриолет. Автомобилот првобитно требало да ја здогледа светлината на денот во април, но тоа било одложено поради пандемијата на коронавирусот.