“Толку од останувањето дома”: Жена снимила пар како има секс среде парк

“Во текот на утринското трчање забележав двајца морони како имаат секс кај шумата”, изјавила згрозената жена која додала дека парот им се препуштил на страстите среде бел ден на југот на Лондон. “Толку од останувањето дома и спасувањето на животи”, додала жената.