‘Жежок карантин’ на најсексапилната италијанска новинарка – снимките повторно го разгореа машкиот свет

Атрактивната италијанска водителка Дилета Леота, продолжува да мами воздишки, па дури и во карантин успеа да ја разгори машката фантазија. Дилета, наиме излегла на кровот од зградата и направила неколку тренинзи кои што секојдневно ги прави, а поради сексапилните детали предизвикала големо внимание кај машката популација.