Имобиле и неговата атрактивна сопруга ја кренаа температурата со провокативен тренинг

Чиро Имболе пред три дена се обиде да долови како изгледа неговиот карантин, или поточно хранењето на неговиот мал син, а сега неговата атрактивна сопруга Џесика Мелена откри како заедно остануваат во форма со еден сензуален танц. Италијанската двојка ја крена температурата на социјалните мрежи со провокативната вежба која беше споделена преку Инстаграм, од која може да се заклучи дека најдобриот напаѓач во Серија А ужива во своите тренинзи во домашни услови….