Хит видео: 3-годишни близнаци “разговараат” за коронавирусот

“Моите близнаци имаат 3 години и вообичаено разговараат еден со друг за она што им се случувало во текот на денот додека јас го заспивам нивниот помал брат. Времето поминато насамо во нивната соба води до пресмешни разговори, игри и акробации”, стои во описот на видеото кое измами насмевка кај многумина.