Убиствен маневар: Погледнете што може рускиот Су-57 веднаш после полетување

Пилотите на рускиот борбен авион „Су-57“ на арсеналот борбени маневри додаоа уште еден фантастиочен маневар. Веднаш после полетувањето и практично во целосно вертикална положба, пилотите успешно го изведоа лансирањето на ракета воздух-воздух.