Навиките тешко се менуваат: Не можете да разубедите Италијанец дека сега не е време за кафе

Иако му кажуваат дека се е затворено, овој човек се дотера и сепак излезе за да се напие кафе. Италија се соочува со страшна епидемија на Ковид-19, секојдневно се бележат стотици новозаразени и смртни случаи, но навиките тешко се менуваат.