Со танц хипнотизирала повеќе од 3 милиони луѓе, видеото не е за мажи со слабо срце

Дали овој танц може да ве хипнотизира и вас? Погледнете го видеото, но предупредуваме – не е за оние со слабо срце, додека на останатите би можело да им ја подобри циркулацијата.