Брајтвајт се посрамоти на промоцијата и стана вирален хит на социјалните мрежи

На промоцијата, Брајтвајт требаше да покаже и некои вештини со топката, но на неколку наврати не успеа да го изведе тоа што го покажуваше, а видеото од неговите обиди брзо стана вирално на социјалните мрежи.