Огромни пенливи бранови ги поплавија улиците во Шпанија

Огромни, пенливи бранови ги поплавија улиците во голем број градови во Шпанија, каде беснее зимската бура наречена Глорија, која досега однесе девет животи, а по четири лица се трага.