Татко со голи раце убил којот за да го заштити своето синче!

Иан О'Рајли за CNN изјавил дека никогаш не би му наштетил на животното и тоа било чудно искуство. Откако двапати бил каснат од којотот, додека се обидувал да го избрка, О'Рајли го удрил и ја користел телесната тежина за да го згмечи додека му ја држел устата затворена.