Снимка со дрон ги открива размерите на катастрофата: Срушени се цели населби, спасувачите во трка со времето

Разурнати згради и куќи, уништени автомобили, паника и хаос - такви беа сцените во неколку градови во соседна Албанија утринава после 4 часот.