Бекам гради стадон за својот клуб - и изгледа невројатно добро!

Веќе е познато дека Дејвид Бекам основаше фудбалски клуб. Неговото име е Интер Мајами, а од следната година ќе игра во МЛС лигата. За таа цел тој гради и стадион од 966 милиони долари, а еве како ќе изгледа ова неверојатно здание.