Запознајте го Еди, билдерот со ангелски глас

Еди личи како да поголем дел од денот да го минува во теретана. Сепак, се гледа дека минувал и некое време во пеење. Кога го фати микрофонот на Australia's Got Talent, жирито и публиката беа премногу изненадени, а веруваме дека ќе бидете и вие.