Верен навивач од мали нозе

Мало дете гледа фудбал, а додека го снимаат, тимот за кој навива постигнува гол. Се гледа дека неговите родители го научиле да биде навивач од мали нозе, а клубот за кој навива треба да му даде доживотен билет за на стадион.