Магионичар на својот настап искористил интересен трик за да ја запроси својата девојка

Магионичарот Неил Хенри го искористил својот настап на „Edinburgh“ фестивалот, за да направи нешто за што долго размислувал. Кога за еден трик наводно му требал доброволец од публиката, ја избрал токму својата девојка. Ги ставил прстите во уста и потоа започнало вистинско шоу. Погледнете што направил.