Го ограбуваат барот, а тој ладнокрвно си пали цигарче

Човек влегува да ограби бар, а луѓето во паника ги креваат рацете и легнуваат на под. Освен еден...Ова момче прво си гледа во телефонот, па си пие пиво, па си пали цигарче. Погледнете...