"Златно копче" за индиска танчарска група во "America's Got Talent"

Танчерката група V.Unbeatable од Мумбај, имаше изведба вредна "златно копче" на "America's Got Talent". Тие танцуваа во чест на нивниот починат пријател Викас, и на тој начин ги воодушевија судиите и сите во публиката.