Погледнете ги овие маркетиншки трикови

Колку пати сте помислиле дека сендвичот што сте го нарачале не е ист како на рекламата која што сте ја гледале. Погледнете какви маркетиншки трикови прават компаниите за да го привлечат вашето око.