Претседателот на Собранието играше "Бззз" во емисија

Талат Џафери, претседател на Собранието, бил гостин на емисија во косовската телевизија 21РТВ, а покажал дека и покрај политичката кариера, знае и да се релаксира и да се забавува. Тој со водителот на емисијата ја играл играта "Бззз", а еве како изгледало тоа.