Не му платиле, па со багер им ја срушил рецепцијата

Еден багерист решил да со багер да ја урне рецепцијата на "Travelodge", откако сопственикот не стоел на договореното и не му ги исплатил градежните услуги. Во видеото можете да видите како се презема правдата во свои раце.