Миле Бошњаковски се сопна и падна во Владата

Портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски, денеска имаше прес-конференција. По нејзиното завршување, тој се симна од бината, меѓутоа имаше мала незгода по скалите, при што се сопна и падна.