Пет кучиња против една кобра - претпоставувате ли како завршува оваа пресметка?

На интернет кружи видео со интересна содржина. На видеото се гледаат пет бесни кучиња и една змија. Тие ја напаѓаат, таа упорно се брани. Сепак, одговорот на прашањето "кој победи" во оваа битка, ќе ве оставиме да го откриете самите.