Калиопи, Слаткаристика и нивната „Казна“

По подолга пауза, Калиопи денес го претстави нејзиното ново музичко чедо „Албум“ Најголемо изненадување на албумот кој има 10 песни, дел на македонски, дел на српски јазик, е соработката на Калиопи со Слаткаристика. Заедно ја снимија песната „Казна“.