Мерцедесот на Тито

Откријте ги тајните на Мерцедес на Тито во тест возење на момчињата од "AUTO MOTO SHOW"! Каналот го истражува иконското возило од колекцијата на Тито, откривајќи ја неговата историја, технички карактеристики и уникатни детали.