„Ова не сте го гледале никаде“! „Претрес со Ландов" со ексклузивна репортажа во затвор Шутка: Разгледување на ќелиите, па разговор за проблемите на затворениците

Овој пат во „Претрес со Ландов“ на „ПрваТВ“ станува збор за една ексклузивна тема. Како што вели Кристијан Ландов, тоа што денеска ќе го видите „не сте можеле да го видите никаде досега“.