Песна за животот и многу генерации: ДНК, Наум Петрески и Џамбо Агушев

Панчо и Андреј од популарното дуо ДНК, велат дека во „Животе брате“ метафорично преку обрќање на небото/Бога, се обраќаат на животот. Песната слушнете ја во продолжени.