Тој е најбогатиот миленик на светот: Поседува вили, јахти, авиони и имоти во вредност од 700 милиони долари

Куче од сортата германски овчар со име Гантер VI, е најбогат миленик во светот. Тој поседува богатство од 700 милиони долари, во кое се вклучени вили во Италија, имот во Германија, имот на Бахамите, приватни авиони и јахта. Ова богатство потекнува од неговиот предок Гантер III, кој преку тестамент во 1992 година добил дел од наследството од германската благородничка Карлота Лајбштајн.