Како да направите совршени американски палачинки?

Доколку во вашиот круг нема палачинка-мајстор или сакате да го симнете од престолот актуелниот мајстор, погледнете го ова видео и научете да направите совршени американски палачинки. Вашите палачинки ќе бидат новиот омилен десерт на вашите најблиски и редовен хит на Instagram.