Антониа Гиговска за Јелена Томашевиќ: Таа е една од најубавите на Балканот

Српската пејачка Јелена Томашевиќ ги пофали сите македонски кандидати кои учествувале во шоуто „Пинк ѕвездички“ каде што пееше и Антониа Гиговска, а таа беше дел од жирито.