„Mercedes“ ја покажа ажурираната „G-Class“

За многу луѓе теренските возила се поистоветуваат со „Mercedes G-Class“. Родена во 1979-та година, иконата останува почетна точка за автомобил со импресивни теренски способности. Речиси половина век, моделот редовно се ажурираше, но го задржува својот оригинален стил.