Овие 3 пози во сексот мажите ги обожаваат, а една им е посебно драга...

Точка

30/09/2022

20:10

26.715

Големина на фонт

а а а

Истражување покажало дека овие три пози во сексот мажите најмногу ги сакаат.

Доколку сакате на мажот да му приредите вистинско задоволство, тогаш овие три секс-пози треба да ги употребувате почесто.

Doggy style


Во оваа поза мажот е тој којшто го одредува темпото и интензитетот на сексот. Мажите уживаат во погледот на женскиот задник, грб и врат, па им изгледа како жената во оваа положба да им се предава.

Каубојка


Оваа поза особено е возбудлива за мажите поради тоа што ја гледаат партнерката во текот нa сексот и тоа нему му пружа задоволство. Поради тоа оваа поза е идеална затоа што им дава можност на мажите да ги гледаат облините на жената.

Превртена каубојка


Кога жената ќе се сврти на грб, во прв план е нејзиниот задник, а тоа на мажите ги возбудува. Имаат поглед како кога е „doggy style“, но истовремено и комфор да не мора да прават ништо. Друга варијанта од оваа поза е партнерката во иста положба на грб да легне на мажот така што и двајцата да гледаат кон плафонот.
Спонзорирани линкови

Маркетинг