Данела Арсовска за Точка ТВ: „Синот и сопругот ми се поддршка и мотивација“

Точка

07/10/2021

23:25

3.371

Големина на фонт

а а а

Кандидаткатата за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска е нашиот денешен соговорник во Точка ТВ.

Се обидовме барем накратко да го пренасочиме нејзиното внимание од политичкиот во приватниот живот.

Со Арсовска зборувавме за нејзиното детство, нѝ откри какво дете била таа. Нѝ раскажа и на што последно се расплакала, без што не може да си го замисли животот.

Кандидатката за градоначалник на Град Скопје далеку од говорниците на кои секојдневно ја гледаме за време на изборната кампања, делува сосема смирено, опуштено. Но, жанрот на музика кој таа го слуша во своето слободно време - можеби ќе ве изненади.

Синот и сопругот ѝ се нешто без кое не може да си го замисли животот. Тие се нејзина најголема поддршка, мотивација и инспирација за сè што прави.

Погледнете го интервјуто со Данела Арсовска, кандидатка за градоначалник на Град Скопје. 

Новинар: Цеце Николова
Видео и монтажа: Ненад Смиљковиќ


Спонзорирани линкови

Маркетинг
назад до tocka.com.mk