Forza Horizon може да се игра и со тапани...

Точка

09/04/2021

17:33

443

Големина на фонт

а а а

Јутјуберот “Teenenggr” покажа дека популарната видео игра Forza Horizon 4 може да се игра со помош на електронски тапани.

За вртење лево и десно, јутјуберот искористи два тапани кои наредбите ги регистрираат преку удари, а гасот и сопирачката се контролираат со педалите.

Интересно е тоа што Forza Horizon 4 и на овој начин може да се игра, а иако постојат потешкотии, играчот може да биде компетентен со останатите играчи кои ја користат вообичаената опрема за контролирање.
Спонзорирани линкови

Маркетинг