По оваа снимка нема да може да престанете да се смеете: Почнало орото, а потоа тој покажал што знае

Точка

21/08/2019

19:30

17.438

Големина на фонт

а а а

На секоја свадбена веселба неизбежно е играњето оро. Гостите на свадбата обожаваат да играат оро, а поголемиот дел од нив кога ќе станат да играат го знаат и ритамот и чекорите.

Но, секогаш во орото ќе се најде и некој човек кој не ги знае чекорите или пак делумно му се познати.

Сè на сè, на сите им е јасно како треба да изгледа орото, освен доколку меѓу сватовите не се наоѓа човекот кој е на ова видео.

По социјалните мрежи се шири ова видео на кое се наоѓа еден господин кој на смислата на орото му дал целосно друго значење.

Тој го одиграл орото во “слободен стил“, а тоа изгледало токму вака:

Спонзорирани линкови

Маркетинг