Колекцијата на МСУ-Скопје ќе гостува во Музеум Квартиер во Виена

Во престижниот простор Кунстхале (кој е дел од Музеум Квартиер) во срцето на Виена на 1.000 метри квадратни ќе биде претставена селекција на дела од вредната уметничка колекција на МСУ.