Фотографии кои докажуваат дека татковците и децата се урнебесно дуо

Некои татковци имаат одлична смисла за хумор и се грижат на нивните деца никогаш да не им е здодевно. Таквите спомени остануваат за цел живот, а ако сме доволно среќни, остануваат забележани и на фотографии. Оваа галерија на вицкасти татковци и деца го докажува токму тоа.