Вака ќе изгледа првото летечко “Ferrari”

Италијанското студио “Lazzarini Design” објави фотографии од футуристичкиот летечки автомобил наречен “FD One”. Летечкото возило поседува три пропелери, а неговиот дизајн е инспириран од тркачките модели од 50-тите години на 20-тиот век.