Ретко видени фотографии: Прекрасната Мерилин Монро во фотосесија на Сем Шо

Мерилин Монро во текот на својата кариера била фотографирана од страна на многу фотографи, вклучувајќи го и Сем Шо кој направил фотосесија од прекрасната актерка на плажа – погледнете.