Доставувачи на пакети имаат Фејсбук група за кучиња кои секојдневно ги сретнуваат, фотографиите ќе ви го разубават денот

Возачот на “UPS”, Шон Мекарен во 2013 година креирал Фејсбук група за да им оддаде почит на крзнените пријателчиња кои му ги разубавуваат секојдневните тури. Денес, “UPS кучињата” имаат над 1,4 милиони лајкови на Фејсбук и 488 илјади следбеници на Инстаграм.