Галерија: Календарот на згодните австралиски пожарникари за 2020 година

Австралиските пожарникари, од 1993 година па наваму позираат за годишен календар чиј приход од продажбата го донираат во хуманитарни цели. Тие ниту оваа година не направиле исклучок, а календарот го красат фотографии од полуголи пожарникари кои позираат со животни.