Галерија: Собир на Порше 911 во Македонија

„Мотоцентар“ организираше прослава по повод 25 години од постоењето, а во центарот на вниманието се најде собирот на Порше 911 автомобилите. Околу дваесетина автомобили од различни генерации на култниот Порше 911 вчера блеснаа во нашиот главен град покрај хотелот „Александар Палас“.