Започна светскиот натпревар за фотографија на Sony: Ова се најдобрите фотографии од минатите години

Започна светскиот натпревар за фотографија на Sony, наречен “The 2020 Sony World Photography Awards”. За таа цел, организаторите споделиле само дел од најдобрите фотографии од минатите години – погледнете.