Апокалиптични сцени: Ураганот „Доријан“ ги уништи Бахами

Ураганот „Доријан“ деновиве ги погоди Бахами со ветрови од над 300 километри на час, однесе најмалку седум животи и зад себе остави илјадници разрушени куќи и станови.